Destion steunt aanleg glasvezelnetwerk

De gemeente Bergen en Mook en Middelaar spant zich in voor onbeperkt supersnel internet. Het koperen netwerk wat er nu ligt, is niet geschikt voor ons groeiend gebruik van internet. De aanleg van glasvezel biedt voor bewoners in de Limurgse gemeenten een uitkomst. Het initiatief Limburgglasvezel is gestart om dit ook voor de gemeente Bergen en Mook en Middelaar mogelijk te maken.

Destion ondersteunt glasvezelinitiatief
Veel huurders vragen zich af: ‘Mag ik hier ook aan meedoen?’. Het antwoord op deze vraag is ja. Destion steunt dit initiatief. Het blijft natuurlijk uw eigen keuze om deel te nemen en een abonnement af te sluiten. Gezien de mogelijkheden en de toekomst van glasvezel staat Destion echter positief tegenover de aanleg van glasvezel naar en in uw huurwoning.

Glasvezel logo

Informatie
Voor meer informatie en aanmelding gaat u naar de website www.limburgglasvezel u belt de klantenservice op 0485 74 58 00 of mailt naar support@lvcnet.zendesk.com. De klantenservice van Limburg glasvezel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 uur tot 11.00 uur.