Facelift voor Oranjebuurt in Afferden?

De gemeente Bergen gaat in gesprek met bewoners van de Oranjebuurt om ideeën op te halen over de inrichting van de openbare ruimte. Het centrale thema is ‘duurzaamheid’. Destion ondersteunt deze aanpak.

Het is belangrijk om aan te sluiten bij de behoeftes en wensen van de bewoners en tegelijk te kijken naar een inrichting die de tand des tijds kan doorstaan. We hebben zelf 5-6 jaren geleden de woningen, waar mogelijk, van isolatie voorzien. We plaatsen bij de schilderbeurt isolatieglas en we zorgen er voor dat er een HR cv ketel hangt. Hiermee hebben de meeste woningen inmiddels een gunstig groen energielabel. Met de aanpak van de gemeente in de buitenruimte zorgen we samen voor betaalbare woningen in een aantrekkelijke omgeving.

Oranjebuurt in Afferden

 

 

De gemeente Bergen gaat in gesprek met bewoners van de Oranjebuurt om ideeën op te halen over de inrichting van de openbare ruimte. Het centrale thema is ‘duurzaamheid’. Destion ondersteunt deze aanpak. Het is belangrijk om aan te sluiten bij de behoeftes en wensen van de bewoners en tegelijk te kijken naar een inrichting die de tand des tijds kan doorstaan. We hebben zelf 5-6 jaren geleden de woningen, waar mogelijk, van isolatie voorzien. We plaatsen bij de schilderbeurt isolatieglas en we zorgen er voor dat er een HR cv ketel hangt. Hiermee hebben de meeste woningen inmiddels een gunstig groen energielabel. Met de aanpak van de gemeente in de buitenruimte zorgen we samen voor betaalbare woningen in een aantrekkelijke omgeving.