Herinschrijving

Destion heeft een mailing verstuurd met het verzoek om voor 3 december ons te laten weten of u nog steeds op zoek bent naar een huurwoning of dat u uitgeschreven wilt worden. Met deze herinschrijfronde houden we de lijst met woningzoekenden actueel.

De woningzoekenden waarvan wij in het bezit zijn van een e-mail adres hebben dit bericht ontvangen via e-mail. Woningzoekenden zonder e-mail adres hebben wij gebeld. Wie zich na 1 mei heeft ingeschreven als woningzoekende hebben wij niet benaderd. Deze inschrijvingen zijn automatisch verlengd.

Vóór 3 december reageren

Wij vragen in dit bericht te reageren vóór 3 december. Let op! Als er niet gereageerd wordt gaan wij ervan uit dat men niet meer op zoek is naar een huurwoning bij Destion en vervalt de inschrijving. Er kan dan niet meer gereageerd worden op een huurwoning.

Reageert u op de mail door op de link te klikken, dan:

  1. Ontvangt u een bevestiging van uw herinschrijving of uitschrijving in uw postbus
  2. Zie u uw herinschrijfdatum in MijnDestion (oranje letters/cijfers bij 'mijn gegevens')

Heeft u een Hotmail of Live e-mail adres?
Dan komt de bevestiging van uw herinschrijving of uitschrijving helaas in uw 'Ongewenste e-mail' terecht. Omdat de beveiliging van Hotmail en Live zo hoog is, kunnen wij daar helaas niks aan veranderen.
Dit kan natuurlijk ook het geval zijn als u een andere provider heeft. Geen bevestiging? Kijk dan dus eerst in uw 'Ongewenste e-mail' of 'Spam-mail'.

Uw herinschrijving is ook gelukt als u de herinschrijfdatum terugziet in MijnDestion bij 'mijn gegevens'.

Geen reactie?

Stuurt u geen reactie en neemt u geen contact met ons op? Dan gaan wij er vanuit dat de gegevens die we van u hebben verouderd zijn en dat we uw actuele gegevens niet konden achterhalen. Zonder actuele gegevens kunt u niet reageren op een woning en halen we u van de lijst met woningzoekenden. Uw inschrijving vervalt dan.

Heeft u nog vragen?

Laat het ons gerust weten. U bereikt ons van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur via 088 199 00 00, toets 3.