Huurder dik tevreden

De huurders van Destion geven aan dik tevreden te zijn. Dit blijkt uit de cijfers van het jaarlijkse Aedes Benchmark onderzoek, die in november bekend zijn geworden. Zowel de nieuwe als de vertrokken huurders geven een uitstekend rapportcijfer. Bij het huurdersoordeel reparatieverzoeken scoorde Destion hoog met een 8,1.

Boven het landelijk gemiddelde
Op alle fronten scoort Destion hoger dan gemiddeld in Nederland. Uit het vergelijkend onderzoek blijkt dat je bij Destion niet teveel betaald. De gemiddelde huurprijs bij Destion ligt laag. 90% van de woningen die vrijkomen zijn betaalbaar en passen heel goed bij de mensen die bij ons huren.

Ook over de kwaliteit van de woning zijn onze huurders bovengemiddeld tevreden. Destion realiseert dit alles, ook nog eens met een efficiënte bedrijfsvoering. De bedrijfslasten liggen ruim € 150 lager dan gemiddeld in Nederland.

Blijven verbeteren
Voor Destion een bevestiging dat ze op de goede weg zit qua dienstverlening. Elke dag werken we er aan om dit vast te houden en zo mogelijk nog verder te verbeteren.

Voor gedetailleerde informatie over de cijfers van Destion en het landelijk gemiddelde klikt u hier >>