Huurdersraad zoekt leden!

Bent u ons nieuwe Huurdersraadslid?
Als huurder van Destion in Ottersum, Heijen of Wellerlooi kunt u zich beschikbaar stellen voor de Huurdersraad. Voor Thijs Spikmans uit Ottersum, Karel Versteegen uit Heijen en Wim Rossen uit Wellerlooi zit de zittingstermijn erop en treden daarom dit jaar af. Tot 11 november kunt u doorgeven dat u kandidaat wilt zijn. De Huurdersraad is een fijne club mensen die betrokken is bij de woningen en woonomgeving van de huurders. De vergaderingen zijn positief en kritisch waarin we goed overleg hebben met de directeurbestuurder.


Meepraten over het beleid van Destion

Als lid van de Huurdersraad heeft u inspraak over onderwerpen die het algemene belang van huurders aangaan. Over de beleidsplannen en de jaarlijkse begroting hebben we als raad een adviserende rol. Ook praten we jaarlijks met Destion en de gemeenten over de prestatieafspraken rondom wonen.

Vergoeding en cursussen
U krijgt een vergoeding voor iedere vergadering waar u bij bent. Gemiddeld komt de Huurdersraad vijf keer per jaar bij elkaar voor een vergadering. We vergaderen op dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur in het kantoor van Destion in Gennep. Ook krijgt u de mogelijkheid om cursussen te volgen.

Aanmelden als kandidaat voor 11 november
U kunt zich kandidaat stellen als u huurder bent in Ottersum, Heijen of Wellerlooi. Stuur een mail naar w.wijnhofen@chello.nl met uw voor- en achternaam, adres en telefoonnummer met een korte toelichting waarom u bij de Huurdersraad wilt. De verkiezingscommissie, die uit een paar leden van de Huurdersraad bestaat, nodigt u dan uit voor een kennismakingsgesprek.

Zijn er meer kandidaten dan vindt er een schriftelijke verkiezing plaats. De kandidaat met de meeste stemmen wordt voorgedragen.

Vragen?
Voor meer informatie over de Huurdersraad kunt u contact met mij opnemen via w.wijnhofen@chello.nl. Ook op deze website kunt u meer lezen over de Huurdersraad >>

X