Mailing huuraanbod

Mail over huuraanbod met of zonder foto's?

We hebben het huuraanbod veranderd en dat vindt niet iedereen prettig. Om die reden passen we de mailing weer aan. Toch leggen we graag uit waar de aanpassing voor was.

Aanbod op één plek

Het aanbod op één plek tonen, dus niet een deel op de website en reageren via MijnDestion, is praktischer en gemakkelijker. Vandaar dat we dit klantvriendelijker vonden. Dat dit niet zo wordt ervaren, komt omdat we tegelijkertijd de mailing hebben aangepast. Niet zo handig van ons dus.

Gegevens beheren in MijnDestion ook belangrijk

In MijnDestion ziet een woningzoekende ook met welke gegevens die bij ons bekend is. Wanneer we bijvoorbeeld willen bellen om een woning toe te wijzen, is het belangrijk dat we het juiste telefoonnummer hebben. Het zou erg vervelend zijn als we diegene niet te pakken krijgen en iemand zo een woning misloopt. 

Wanneer een woningzoekende pas gaat inloggen op MijnDestion als die echt wil reageren op een woning, kan het heel stressvol zijn als hij of zij de gegevens niet kan vinden of als het niet meteen lukt. Dat is de reden dat we stimuleren om eerder al in te loggen. Wanneer iemand er voor kiest om de gegevens op te slaan, gaat het inloggen automatisch.

Verschillende redenen dus waarom het goed is als onze actieve woningzoekenden geregeld inloggen in MijnDestion. 

Volgende mailing weer met adres en foto 

Voor de minder actieve woningzoekende is een mailtje waarin die direct ziet of er iets tussen zit voldoende zonder in te hoeven loggen. Ook voor mensen die niet zo vaak iets met de computer doen willen we geen drempel opwerpen. Daarom hebben we de mailing weer aangepast. 

We willen zorgen dat het goed gaat op het moment dat het belangrijk is 

We zien dat er veel woningzoekenden sinds lange tijd weer hebben ingelogd in MijnDestion en dat er gegevens zijn gewijzigd. Dat is voor ons een teken dat het ook goed is om te zorgen dat men gebruik maakt van MijnDestion. We blijven zoeken naar manieren om dat te bereiken met als doel dat het voor onze woningzoekende goed werkt.