PROJECT OPGELEVERD Driestroomhuis Gennep

Gezinshuis voor 7 jong volwassenen met verstandelijke beperking

Aan de Kalboerstraat in Gennep realiseerden we een Driestroomhuis, dat zeven dagen per week 24 uurszorg biedt. Projectontwikkelaar Nebuvast, stichting Driestroomhuis "Samen bijzonder" en Destion hebben elkaar gevonden omdat wij al ervaring hebben met het bouwen van een dergelijke woning.

Driestroom
Iedere bewoner heeft de beschikking over een eigen woonstudio met badkamer en keuken. De totale oppervlak inclusief tuin is bijna 2.000 m2. Het echtpaar Ivo en Pauline Broeren bieden de zorg aan de bewoners. Zij hebben een franchisecontract afgesloten met Driestroom, een organisatie die kleinschalige zorg en opvang biedt aan mensen met een verstandelijke beperking.

'Naar onze wens'
Ivo en Pauline Broeren: "Pauline heeft samen met de architect het ontwerp gemaakt van hoe het huis gaat worden, inclusief de details waarmee je rekening moet houden vanwege deze doelgroep. Destion heeft ons daar een vrije hand in gegeven. Het huis wordt in die zin dan ook echt helemaal naar onze wens gebouwd." Aldus Ivo Broeren tijdens een interview met De Maas Driehoek.