Sleuteluitreiking woningen Dieseltram Gennep

Op een zonnige herfstdag reikten wij de sleutels uit aan de bewoners van de nieuwbouwwoningen aan de Dieseltram in Gennep 

Maandag 18 oktober waren relatiemedewerker Petra Claessens en bouwkundig projectleider Petra van der Haghen ter plekke met de sleutels en een bloemstukje. Na enige uitleg en het tekenen van het huurcontract kon het klussen beginnen.

   

Multiwoningen

Deze 8 multiwoningen worden ook wel seniorenwoningen genoemd. Woon- en slaapkamer, keuken en badkamer liggen op één niveau (begane grond), maar ze zijn ook zeer geschikt voor andere doelgroepen zoals alleenstaanden en tweepersoonshuishoudens. 

De woningen zijn gasloos gebouwd en voorzien van zonnepanelen met warmtepomp en vloerverwarming. 

    

   

    

De locatie Dieseltram in Gennep was een van de laatste onbebouwde stukken van het plan Pagepark. Het terrein van de voormalige Papierfabriek Gennep (PAGE) heeft een centrale ligging nabij het historische centrum van Gennep. Een ander kenmerk van de locatie is de ligging aan het Duitse lijntje (voormalige spoorlijn van Boxtel naar Wesel). Deze spoorlijn met de bijbehorende architectuur heeft bij de al gerealiseerde plannen een rol gespeeld. De woningen die we bouwden heeft Weusten Liedenbaum Architecten laten aansluiten bij deze plannen.