Toewijzing Verbindingsweg Mook

Tot en met 9 juli adverteerden we de 4 multiwoningen aan de Verbindingsweg in Mook. Bij de toewijzing houden we rekening met trouwe huurders.

Toewijzingscriteria
Bij de toewijzing van de 4 multiwoningen krijgen trouwe huurders van Destion uit de gemeente Mook en Middelaar voorrang. Daarbij gaan inwoners uit de kern Mook voor op inwoners uit de kernen Middelaar en Molenhoek.
De toewijzing ziet er dan als volgt uit:

  1. 65+ wonende in Mook huurder op volgorde van langsthurende
  2. 55+ wonende in Mook huurder op volgorder van langsthurende
  3. 65+ wonende in Middelaar of Molenhoek huurder op volgorde van langsthurende
  4. 55+ wonende in Middelaar of Molenhoek huurder op volgorde van langsthurende
  5. 65+ woningzoekende op volgorde van langst ingeschreven
  6. 55+ woningzoekende op volgorde van langst ingeschreven
  7. Volgorde van langst ingeschreven

Trouwe huurders belonen
Bij de laatste nieuwbouwprojecten zagen we dat de seniorenwoningen juist veel betrokken werden door woningzoekenden die een koopwoning achterlieten. Daardoor kwamen onze trouwe huurders soms niet aan bod. Naast het belonen van de trouwe huurder voor zijn huurderschap, brengt het ook de doorstroming binnen de huurwoningen in de gemeente Mook en Middelaar op gang. Daarmee geeft het ook weer kansen aan andere woningzoekenden.

Inschrijven en reageren
We adviseren iedereen die wil reageren op de nieuwbouwwoning om in te schrijven als woningzoekende bij Destion. Pas dan kun je reageren. Inschrijven kan hier via de website >>. Woningzoekenden die al ingeschreven staan kunnen sowieso reageren. 

Wij adverteerden deze woningen van woensdag 3 juli tot en met dinsdag 9 juli 2019.

Informatie over het project

Heeft u vragen? Laat het ons dan gerust weten. U bereikt ons tijdens kantoortijden via 088 199 00 toets 3 of via inschrijving@destion.nl