Toewijzing Verbindingsweg Mook

In juli worden de 4 multiwoningen aan de Verbindingsweg in Mook geadverteerd. Bij de toewijzing houden we rekening met trouwe huurders.

Toewijzingscriteria
Bij de toewijzing van de 4 multiwoningen krijgen trouwe huurders van Destion uit de gemeente Mook en Middelaar voorrang. Huurders die 65 jaar of ouder zijn en in tweede instantie 55 jaar en ouder zijn én ingeschreven staan bij Destion krijgen voorrang. Binnen deze groep komt degene die het langst huurt bij Destion, als eerste in aanmerking voor een woning. Mocht blijken dat geen enkele huurder in deze voorrangsgroep interesse heeft, dan gelden weer de gewone  toewijzingscriteria. Toewijzing vindt dan plaats op inschrijftijd, waarbij 65-plussers voorrang krijgen.

Trouwe huurders belonen
Bij de laatste nieuwbouwprojecten zagen we dat de seniorenwoningen juist veel betrokken werden door woningzoekenden die een koopwoning achterlieten. Daardoor kwamen onze trouwe huurders soms niet aan bod. Naast het belonen van de trouwe huurder voor zijn huurderschap, brengt het ook de doorstroming binnen de huurwoningen in de gemeente Mook en Middelaar op gang. Daarmee geeft het ook weer kansen aan andere woningzoekenden.

Inschrijven en reageren
We adviseren iedereen die wil reageren op de nieuwbouwwoning om in te schrijven als woningzoekende bij Destion. Pas dan kun je reageren. Inschrijven kan hier via de website >>. Woningzoekenden die al ingeschreven staan kunnen sowieso reageren. 

Heeft u vragen? Laat het ons dan gerust weten. U bereikt ons tijdens kantoortijden via 088 199 00 toets 3 of via inschrijving@destion.nl