Zonnepanelen op uw dak

Om onze woningen energiezuiniger te maken voorzien we de aankomende jaren alle woningen, waar dat mogelijk is, kosteloos van zonnepanelen
We beginnen met de woningen die het minst gunstige energielabel (EPA-label) hebben. Daarna volgen de andere woningen, net zolang totdat we alle geschikte daken voorzien hebben van zonnepanelen.

Destion plaatst de eerste zes panelen
Voor onze bewoners is het daar waar mogelijk, om tegen een kleine huurverhoging meerdere zonnepanelen te laten plaatsen. De opbrengst van de zonnepanelen is geheel voor de bewoners. De opbrengst is afhankelijk van de ligging van het dak, het aantal zonuren, het aantal panelen, maar ook de aanwezigheid van obstakels zoals bomen of een dakkapel.

Extra zonnepanelen zijn eventueel mogelijk tegen een kleine huurverhoging
Afhankelijk van de woning bieden we een aantal extra zonnepanelen. Daarbij geldt, hoe meer panelen men kiest, hoe lager de huurverhoging per paneel.

Wanneer is mijn woning aan de beurt?
We gaan door met het leggen van de zonnepanelen totdat we alle woningen hebben gehad. We starten met de woningen met het minst gunstige energielabel (EPA-label). Bewoners krijgen van ons een persoonlijke brief wanneer de woning aan de beurt is.

De belangrijkste informatie en meest gestelde vragen vindt u in de brochure 'Zonnepanelen op uw dak'.
(Klik op de afbeelding hieronder)