Werken bij Destion

Destion is als woningcorporatie in de gemeenten Bergen, Gennep en Mook en Middelaar actief. In 14 dorpen verhuren we ruim 2.700 woningen, zorg- en maatschappelijk vastgoed.

Onze cultuur

De medewerkers van Destion hebben hart voor onze (toekomstige) huurders. De huurders staan bij Destion met stip op nummer een. Dankzij de inzet van onze collega’s kunnen onze huurders goed en fijn wonen. Als medewerker van Destion draag je met jouw werk bij aan de omgeving en de maatschappij. We houden ons bijvoorbeeld bezig met verduurzaming, gemeenschappelijke woonvormen en leefbaarheid. Bij Destion houden we van korte lijntjes. We staan met onze beide benen op de grond en maken dingen niet moeilijker of ingewikkelder dan nodig. Daardoor hebben we oog voor wat echt belangrijk is.

Praktisch

Het kantoor van Destion bevindt zich in Gennep. Gennep ligt centraal in het werkgebied van Destion, is goed bereikbaar en vormt een goede uitvalbasis voor onze naar ‘buiten’ georiënteerde medewerkers. Het moderne kantoor biedt een prettige werkomgeving. Daarnaast hebben de medewerkers goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO. Zo zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en is er de mogelijkheid tot flexibel werken. Medewerkers kunnen, voor zover hun functie dat toelaat, zelf bepalen waar en wanneer ze werken. Dit zorgt voor een optimale werk-privébalans. En dat stellen onze medewerkers zeer op prijs!


Vacatures:

Wij hebben op dit moment geen vacatures.