Koersvast, betrokken, efficiënt

De corporatiesector is aan allerlei veranderingen onderhevig. We hebben gemerkt dat het moeilijk is om planningen voor de lange termijn te maken omdat er van overheidswege continu veranderingen worden opgelegd. Door steeds vast te houden aan onze eigen koers, goed te kijken naar wat past bij onze huurders, onze woningzoekenden en onze omgeving, gaat het heel goed met Destion. Met het volgen van onze eigen koers zoals we die in het ondernemingsplan hebben staan, staan we stevig in onze schoenen. We blijken steeds goed in staat om de plannen te realiseren en ons toch aan de regels te houden.

Betrokken

We staan voor onze huurders en voelen ons betrokken bij hun woning, woonomgeving en woonbeleving. Het is belangrijk dat een huurder zich thuis voelt in zijn eigen huurwoning. Daarom willen we geen woningen die er allemaal hetzelfde uitzien, maar zorgen we voor zoveel mogelijk variatie en letten we toch op de betaalbaarheid.

Efficiënt

We letten op de kosten alsof het onze eigen huishoudportemonnee is. Want we werken met geld van de huurders en kijken kritisch naar alle uitgaven. De kosten van onze bedrijfsvoering zijn goed in verhouding tot de grootte van onze corporatie. We doen zoveel mogelijk zelf en schakelen zelden externe bureau's in. Want wij kennen onze woningen, huurders en woningzoekenden tenslotte het beste.

Hier staan we voor