Hoe werkt inschrijven?

U bent op zoek naar een huurwoning of een koopwoning? Dan bent u bij Destion aan het juiste adres! Kijk op onze homepage voor het actuele huur- en koopaanbod. Op deze pagina vindt u veel voorkomende vragen over het inschrijven bij Destion. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via 088 199 00 00 kies 2 of inschrijving@destion.nl


Hoe kan ik me inschrijven bij Destion?

U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier op deze website. Inschrijven is kosteloos.

Klik hier om direct in te schrijven.

De inschrijving bestaat uit een aantal stappen. Bij iedere stap vragen we gegevens die nodig zijn om voor een woning in aanmerking te komen. Vul alle gegevens daarom zorgvuldig in. Als de inschrijving klaar is en u die verzonden heeft, krijgt u een mailbevestiging met de volgende informatie:

  • de bevestiging dat uw inschrijving verwerkt is
  • een link naar de pagina van MijnDestion waar u kunt inloggen


U bent dan definitief ingeschreven en kunt vanaf dat moment:

  • reageren op het woningaanbod van Destion
  • in MijnDestion uw gegevens aanpassen als die veranderen
  • in MijnDestion kijken op welke plaats u geëindigd bent als u op een woning heeft gereageerd.


Komt u er niet uit? Wij helpen u graag met uw inschrijving.

Neem contact op via 088 199 00 00, kies 2. Onze relatiemedewerkers van Mens en omgeving helpen u en leggen u uit hoe u toch op het woningaanbod kunt reageren.


Wie mag zich inschrijven bij Destion?

Iedereen van 18 jaar en ouder kan zich inschrijven bij Destion.


Sta ik nog ingeschreven?

Stuur een mail naar inschrijving@destion.nl of bel 088 199 00 00, kies 2. Als u uw voorletters, achternaam, geboortedatum en adres vermeld, dan kijken we dit voor u na. Mocht u zich per ongeluk twee keer inschrijven, dan blijft de oudste inschrijfdatum gelden en laten we u dat weten.


Hoe lang is mijn inschrijving geldig?

Uw inschrijving is geldig tot het moment van acceptatie van een woning of tot de herinschrijving. Destion vraagt u jaarlijks in het najaar via mail of u ingeschreven wilt blijven. Als u dat wilt, dan wordt uw inschrijving weer met een jaar verlengd. Reageert u niet op deze oproep dan vervalt uw inschrijving.