Destion sluit raamovereenkomst met 10 relaties

Op maandag 30 januari 2023 heeft Destion haar vertrouwen in de samenwerking met haar relaties uitgesproken . Dit vertrouwen heeft zich vertaald in een raamovereenkomst voor het DO (Dagelijks Onderhoud). Tijdens de informele bijeenkomst is stilgestaan bij de onderhoudsopgave waar Destion in de toekomst voor staat.


“Dit kunnen we niet alleen, daar hebben we onze onderhoudsbedrijven keihard voor nodig” luidde de boodschap. “We zullen de banden moeten versterken en de handen ineen moeten slaan, voor nu en in de toekomst”.
Het sluiten van een raamovereenkomst is een eerste stap in de richting hoe Destion met de voor haar werkende bedrijven wenst samen te werken. De medewerkers van Destion konden vooraf middels een prijsvraag een naam met afkorting bedenken voor deze verdergaande samenwerking. Aan het eind van de bijeenkomst hebben alle aanwezigen gestemd welke afkorting volgens hen het beste bij deze samenwerking past.
Destion en haar relaties kozen voor KES; Klantgericht Efficiënt Samenwerken.
We hebben er alle vertrouwen in dat we met deze overeenkomsten een goede en prettige samenwerking met ‘onze’ bedrijven tot stand hebben gebracht.


De 10 relaties waarmee een raamovereenkomst is afgesloten zijn:

Elk
Stukadoorsbedrijf Hans Kepser & Zn
Bouwbedrijf van Oijen BV
Gebr. Janssen B.V.
Installatiebedrijf Giesen B.V.
Janssen de Jong OnderhoudPlus B.V.
Raedts BV
Creemers BV
Roeloffs Bouwbedrijf Mook BV
Jacobs Dakbedekkingen