Frans Jeuken na 37 jaar Destion met pensioen

Donderdag 14 december om 17.00 uur trok Frans de deur van zijn kantoor bij Destion voor de laatste keer achter zich dicht. Na een jarenlange inzet van maar liefst 37 jaar, nam hij afscheid van zijn werk om aan zijn welverdiend pensioen te beginnen.Als manager Bedrijfsvoering was Frans voor Destion de spil tussen financiële administratie, ICT en data, HRM en facilitaire ondersteuning.
Frans: “Voor huurders en woningzoekenden draait het bij een woningcorporatie meestal om toewijzing en onderhoud. Maar de financiële kant is natuurlijk erg belangrijk om alle plannen en wensen uit te voeren.”

Waar hij dan ook erg trots op mag zijn: Destion is een financieel gezonde woningcorporatie! Frans heeft veel voor Destion betekend, daar kunnen we nog jarenlang op verder bouwen.

De afgelopen anderhalf jaar heeft hij stap voor stap plaats gemaakt voor de nieuwe generatie. Zijn kennis heeft hij zoveel als mogelijk overgedragen aan Frank Havens, de nieuwe manager Bedrijfsvoering, die hem per 1 januari van dit jaar opvolgt.

Frans Jeuken, manager Bedrijfsvoering vertrekt vanwege zijn pensioen.
Frank Havens staat enthousiast klaar om hem op te volgen.


Wat Frans als collega zo bijzonder maakte, was zijn rustige persoonlijkheid. Stabiel, gestructureerd en voor zijn collega's altijd tijd voor een luisterend oor.
Gaan we hem missen, jazeker! Weten we dat hij zich geen dag gaat vervelen, jazeker! Verschillende verenigingen staan al bij hem op de stoep voor ‘vrijwilligerswerk’. 

Natuurlijk hebben wij Frans nog het afscheidsfeest gegeven wat hij verdiende. Samen met zijn hele gezin hebben wij hier een speciaal moment van gemaakt.Beste Frans, het ga je goed. Bedankt voor alles!