Germa Knuver per 1 februari nieuwe directeur-bestuurder bij Destion

Germa Knuver is de nieuwe directeur-bestuurder bij Destion. Zij maakt de overstap van WOONstichting Gendt en volgt per 1 februari Wilbert Pothoff op.Germa is bekend met de uitdagingen van woningcorporaties in deze tijd. Ze neemt de leiding in een tijd waarin het cruciaal is om de balans te vinden tussen betaalbaarheid, leefbaarheid en duurzaamheid voor onze bewoners.

Wij zijn ervan overtuigd dat haar ervaring en toewijding ons helpen om deze uitdagingen met succes aan te gaan en daarbij de missie van Destion voort te zetten:
Destion is én blijft dé woningcorporatie van noordelijk Noord-Limburg! Wij zorgen op menselijke wijze voor goede woningen en buurten voor alle mensen die daar zelf niet in kunnen voorzien.

Germa gaat op haar enthousiaste wijze aan de slag als directeur-bestuurder. Zij heeft een open houding en is een professional met het hart op de juiste plek. 

"Mijn hele loopbaan heb ik gewerkt voor maatschappelijke organisaties. Zo werkte ik in het vormingswerk, volwassenenonderwijs en de sociale werkvoorziening. Ik werk nu zo'n 15 jaar in de volkshuisvesting. Of het nu gaat over wonen, werken of leren, het gaat voor mij vooral over het vergroten van kansen voor mensen.
De afgelopen jaren was ik directeur-bestuurder bij WOONstichting Gendt. Ook daar zag ik dat een woningcorporatie echt van betekenis kan zijn voor huurders.
De vacature sprak mij aan. In de gesprekken heb ik gezien dat zowel de Huurdersraad, als het Managementteam en de Raad van Commissarissen er echt zijn voor de huurders. Fijn dat ik de komende jaren daar ook mijn steentje aan bij mag dragen."

Met Wilbert’s welverdiende pensionering, neemt Germa nu het stokje over. Wij heten haar van harte welkom!