In memoriam: Ger Tebarts

Op 3 april ontvingen wij het droevige bericht dat onze gepensioneerde collega Ger Tebarts op 70-jarige leeftijd is overleden. We wisten dat hij ziek was, maar niemand had verwacht dat het zo snel zou gaan.Ger werkte 32 jaar bij Destion (en rechtsvoorgangers) als installatietechnisch medewerker. In juni 2019 ging hij met pensioen. Hij was de eerste van onze collega’s die met pensioen ging én helaas ook de eerste die - veel te vroeg - is overleden. Het had niet zo moeten lopen; er was nog zoveel om van te genieten, nog zoveel te doen. Want Ger zat nooit stil en zijn helpende hand en vakmanschap waren nog steeds overal nodig. Iedereen wist hem te vinden. Maar ook de tijd die hij zo graag nog doorbracht met zijn gezin, zijn kleinkinderen was veel te kort.


Wij denken terug aan Ger als een zeer betrokken en gewaardeerde collega. Met zijn enorme vakmanschap was hij een graag geziene medewerker in ons werkgebied. Hij had altijd een luisterend oor voor onze huurders, die vaak al een kopje koffie klaar hadden staan. Als collega wist hij met zijn humor, schaterende lach en zijn behulpzaamheid in 2019 al een grote leegte achter te laten, als vriend nu eens te meer.


Wij zijn hem dankbaar voor alles wat hij voor ons, maar vooral ook voor veel huurders van Destion, heeft betekend.


Wij wensen zijn vrouw Corry, dochter Marlie, schoonzoon Bas, zijn kleinkinderen Job en Noor, familie en vrienden, heel veel sterkte met dit grote verlies.