Vacature Opzichter

Ben jij resultaatgericht, communicatief en heb je oog voor kwaliteit en veiligheid in bouwprojecten?
Solliciteer dan op onderstaande vacature!



Wij zoeken een:

Opzichter (36 uur)

Als opzichter ben je verantwoordelijk voor het toezicht op nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudsprojecten. Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden voldoen aan de gestelde eisen en dat het project soepel en volgens afspraak verloopt. Dat betekent dat je wisselt tussen kantoorwerk en de bouwlocatie.

Je bent hét aanspreekpunt voor aannemers, projectleiders én huurders. Of het nu gaat om het signaleren van knelpunten, het aanvragen van offertes of het bijwonen van vergaderingen, jouw rol is cruciaal. Daarbij houd je in alles wat je doet rekening met wat belangrijk is voor onze huurders.


Een dag als opzichter: veelzijdig en betekenisvol

Je start de dag met een kop koffie op kantoor, waar je samen met de projectleider de planning doorneemt. Daarna spring je in de auto, klaar voor een nieuwe dag vol actie! Je eerste stop is een groot onderhoudsproject: daken worden vernieuwd, voegwerk hersteld en kozijnen vervangen. Een bewoner stelt je een paar vragen die je voor een groot deel direct kan beantwoorden. Je zorgt ervoor dat hij zich gehoord voelt en belooft snel met de overige antwoorden te komen.

Vervolgens loop je met de uitvoerder het werk door en controleer je of alles veilig en volgens plan verloopt. De dakdekker vraagt advies over een lekkende goot, iets wat niet op de planning stond. Geen probleem! Jij overlegt, bedenkt een oplossing en legt alles helder vast.

Daarna rijd je door naar een nieuwbouwproject van 16 woningen. Het valt je op dat de dorpels niet rolstoeltoegankelijk zijn. Meteen kaart je dit aan bij de uitvoerder. Ook zie je dat er keien op het perceel van de buren liggen, iets wat je later met de projectleider oppakt.

Terug naar kantoor! Onderweg belt een collega met de vraag wanneer de woningen opgeleverd worden. Je geeft gelijk antwoord en op kantoor werk je je administratie en e-mails bij. Foto’s van het schilderwerk verwerk je in het systeem.

De dag sluit je af met een bouwvergadering. Samen met de projectleider en aannemer bespreek je de voortgang van het nieuwbouwproject. Je voelt je betrokken en weet dat jouw input echt verschil maakt. Met een voldaan gevoel rijd je naar huis – het was een mooie dag waarin je bewoners én het project weer een stap verder hebt geholpen!

Elke dag is anders, maar één ding is zeker: jij maakt het verschil!


Ben jij onze nieuwe opzichter?
Je bent klantgericht, resultaatgericht en werkt nauwkeurig. Daarnaast ben je proactief en werk je zowel zelfstandig als in teamverband effectief samen.

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt kennis van bouwkunde, technische installaties, onderhoud en begroten
  • Je bent bekend met conditiemeten (NEN2767)
  • Je werkt goed met computersystemen
  • Je hebt gevoel voor kwaliteit van dienstverlening
  • Je bent flexibel om, wanneer dat nodig is, taken van collega’s over te nemen


Wat bieden wij jou?

  • Salaris in schaal H van de CAO Woondiensten (minimaal € 3.748 tot maximaal € 4.727 op basis van 36 uur).
  • Flexibele werktijden
  • Mogelijkheid tot thuiswerken
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Eindejaarsuitkering van 2,5%
  • Goede pensioenregeling
  • Volop opleidingsmogelijkheden
  • Bedrijfsauto voor woon-werk en zakelijke kilometers


Heb je interesse?

Stuur dan vóór maandag 4 november je CV en motivatiebrief naar Susanne Queens via hr@destion.nl.
De eerste gesprekken vinden in week 46 plaats.


Meer informatie

Meer informatie over onze organisatie vind je op deze website. Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Robert Weijers (manager Gebouw en omgeving) via 088 199 00 50.