Verlenging keurmerk KWH

In 2022 heeft Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH) bij Destion onderzoek gedaan. Onderzocht is hoe bewoners de dienstverlening van Destion vinden. De resultaten zijn beoordeeld door de Commissie Kwaliteitsverklaringen (CKV).
De CKV heeft besloten dat Destion 2 jaar langer het keurmerk ‘KWH-Huurlabel’ mag dragen.


Tevreden bewoners
Huurders zijn over het algemeen heel tevreden over onze dienstverlening. Ze waarderen Destion met gemiddeld een 8,2. Daar zijn we trots op!


Mensenwerk
Destion vindt het belangrijk om te weten hoe bewoners de dienstverlening hebben ervaren. Medewerkers van Destion zetten zich dagelijks in om alle huurders en woningzoekenden zo goed mogelijk van dienst te zijn. We vinden het fijn om verbeterpunten te ontvangen. Daar leren we van en zo kunnen we blijven werken aan goede en passende dienstverlening.


Uitgangspunten voor verlenging
Voor verlenging van het keurmerk geldt dat minimaal een cijfer 7,0 gegeven moet worden voor de onderdelen: Nieuwe huurders, Vertrokken huurders, Reparaties en Onderhoud. Ook moet per onderdeel minimaal 85% van de huurders tevreden zijn. Dat betekent dat de huurder gemiddeld een 6 of hoger geeft.


Meer informatie over de KWH vind u op:  KWH - Kennis- en kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector